Flygsam var en bra sökmotor för flygresor. Flygsam sökte och jämförde flygbiljetter från över 900 europeiska flygbolag! På Flygsam kunde vi garantera billigast pris. Online resebyråerna har oftast lägre priser på sökmotorerna än andra kanaler (tex nyhetsbrev och googlelänkar). På Flygsam hade vi ett urval av 25 stycken online resebyråer. Flysam är dessvärre nedlagt. Vi rekommenderar istället sökmotorerna Reseguiden, Flygresor.se eller Momondo. Där kan Ni hitta de mest förmånliga priserna för flygresor. Dessa sökmotorer jämför de flesta online resebyråer som finns i Sverige.

Ta en bilsemester

Ibland är det inte flyget man tar för att åka på semester utan ibland kan det vara mysigt att stanna hemma i Sverige och åka på bilsemester. För att få en bra semester så krävs det en bra bil. En som får plats med familjen och som rullar mil efter mil. En Skoda är en bra bil. Det bästa är att köpa denna bil hos en Skoda återförsäljare. En bra återförsäljare av denna bil är Michelsens Bil som du hittar i Skåne. Detta företag är Skoda återförsäljare och kan även hjälpa till med service och andra saker. Michelsens Bil finns i både Ystad och Tomelilla och de startade just i den sistnämnda orten redan 1933. Som auktoriserade Skoda återförsäljare så kan man lita på att man får en bra bil här hos dem. Utöver att Michelsens Bil är auktoriserade Skoda återförsäljare så är de även auktoriserade återförsäljare för Volkswagen, Audi och Volkswagen Transportbilar. Skoda ingår för övrigt i Volkswagen-koncernen sedan 1992. Utöver att ge service till de bilar de säljer så kan de även ge dig som har en Seat, BMW och Nissan service också. Hos dem kan du även lagra dina däck på ett däckhotell.

Varför köpa en Skoda?

Škoda är ett tjeckiskt bilmärke som har funnits i över 120 år! Här i Sverige har vi haft Skoda sedan 1995. Det är en bra familjebil och med deras motto Simply clever får du en bil som är smart till ett bra pris. Det är ett perfekt val för att åka på bilsemester med!

22 mar 2016