logo-image

Flygsam var en bra sökmotor för flygresor. Flygsam sökte och jämförde flygbiljetter från över 900 europeiska flygbolag! På Flygsam kunde vi garantera billigast pris. Online resebyråerna har oftast lägre priser på sökmotorerna än andra kanaler (tex nyhetsbrev och googlelänkar). På Flygsam hade vi ett urval av 25 stycken online resebyråer. Flysam är dessvärre nedlagt. Vi rekommenderar istället sökmotorerna Reseguiden, Flygresor.se eller Momondo. Där kan Ni hitta de mest förmånliga priserna för flygresor. Dessa sökmotorer jämför de flesta online resebyråer som finns i Sverige.

Fiske i Mörrum

Drömmer du om en liten avstickare till ett mysigt ställe där du kan koppla av, fiska lax och andra fina fiskar, njuta av fantastisk natur och bo i ett restaurerat gammalt rökeri? Då är Mörrum River Lodge den ultimata platsen för din getaway.

Mörrum ligger i Blekinge och Mörrum River Lodge ligger alldeles intill Mörrumsån som rankas bland Sveriges absolut bästa fiskevatten. Här kan man bland annat fiska lax och öring från så tidigt som mars och ända fram till sent i september. Mörrumsån ligger i Blekinge och Mörrum River Lodge är särskilt anpassat för gäster med intresse för fiske och natur. Här finns bland annat ett separat rum där alla besökare kan förvara sin fiskeutrustning under sin vistelse.

Fiske i Mörrum

Mörrum är känt för sina fantastiska förutsättningar för fiske. Fiske i Mörrum ger fiskaren - amatören såväl som veteranen - goda chanser att fånga massor av fisk. Det är heller inte vilken fisk som helst som nappar här utan prima laxar och andra flotta fiskar.

Det är förstås inte bara fiskeentusiaster som välkomnas till Mörrum River Lodge och fiske i Mörrum, naturälskare av alla slag är varmt välkomna hit. När man sover i lodgen vaggas man till sömns av åns porlande, och ljuvt fågelkvitter väcker en om morgonen. Det är i sanning idylliskt här. Utöver fiske i Mörrum kan man ägna sig åt långa skogspromenader, golf och utflykter i skärgården.

Inspireras

Den som vill komma från sin vardag lite, koppla av i goda vänners lag - eller, för all del, i sitt eget sköna sällskap - och ladda kraft och hämta inspiration har den ultimata platsen för detta här på Mörrum River Lodge. Här finns också en utbredd sportfisketradition att delta i. Läs om hur fiskesäsongen inleds i en trevlig artikel i Fiskejournalen.

10 Apr 2015