logo-image

Flygsam var en bra sökmotor för flygresor. Flygsam sökte och jämförde flygbiljetter från över 900 europeiska flygbolag! På Flygsam kunde vi garantera billigast pris. Online resebyråerna har oftast lägre priser på sökmotorerna än andra kanaler (tex nyhetsbrev och googlelänkar). På Flygsam hade vi ett urval av 25 stycken online resebyråer. Flysam är dessvärre nedlagt. Vi rekommenderar istället sökmotorerna Reseguiden, Flygresor.se eller Momondo. Där kan Ni hitta de mest förmånliga priserna för flygresor. Dessa sökmotorer jämför de flesta online resebyråer som finns i Sverige.

Resa på egen hand

Om du vill resa på egen hand är Ving Solo något för dig. Eftersom många hotell tar ut ett tillägg när en person bor ensam i ett dubbelrum kan det bli onödigt dyrt att resa själv. Med Ving Solo slipper du tillägget, och kan lägga pengarna på något roligare.Källa: Ving.se

Att resa själv, har tidigare varit dyrt och lite krångligare än om man bokar för flera. Sverige har flest ensamhushåll i världen – och det tog tid innan resebranschen fattade detta. Det var länge dyrare och krångligare att resa ensam eftersom det var ont om enkelrum och små lägenheter. Nu har dock många resebolag satsat stort på att erbjuda ensamresande, särskilda resor. Ving har sitt Ving Solo, Apollo erbjuder även de solo-resor med Apollo Solo och Fritidsresor har Solo-priser. Att resa på egen hand är alltså en ganska enkel sak att göra, dock är fortfarande utbudet något begränsat. Men ju fler som vågar åka ensamma gör att flygbolag och resebolag får upp ögonen för att det finns allt större behov av såna här resor. Så se till att ge dig ut i världen på egen hand och upptäck nya saker!

25 Aug 2015