logo-image

Flygsam var en bra sökmotor för flygresor. Flygsam sökte och jämförde flygbiljetter från över 900 europeiska flygbolag! På Flygsam kunde vi garantera billigast pris. Online resebyråerna har oftast lägre priser på sökmotorerna än andra kanaler (tex nyhetsbrev och googlelänkar). På Flygsam hade vi ett urval av 25 stycken online resebyråer. Flysam är dessvärre nedlagt. Vi rekommenderar istället sökmotorerna Reseguiden, Flygresor.se eller Momondo. Där kan Ni hitta de mest förmånliga priserna för flygresor. Dessa sökmotorer jämför de flesta online resebyråer som finns i Sverige.

Semestra hemma

Det är inte alltid man har möjligheten att ta flyget bort på sin semester för att tillbringa veckorna utomlands. Det man då kan göra är att se till att semestern hemma blir toppen istället. Ett tips är att besöka WeGot och investera i billiga utemöbler. Genom att skapa en mysig uteplats, så kan du sitta ute och njuta av den svenska sommaren. Har du en uteplats som är av det större slaget, så kan du inreda så att du får som en utlandskänsla hemma. WeGot har även passande inredning, som mattor, plädar samt att du hos dem kan köpa en grill och gasolvärmare för de lite kyligare kvällarna. De har givetvis utemöbler för den lilla uteplatsen eller balkongen med, och det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Olika variantera av utemöbler

Hos WeGot finner du ett stort utbud av trädgårdsmöbler:

  • Utemöbler i konstrotting
  • Utemöbler i trä
  • Dynbox
  • Sittsäckar
  • Solsängar

Utemöblerna finns även i olika typer av material, så som konstrotting, trämöbler, Nonwood och betong. WeGot har även bra produkter för att sköta om dina utemöbler med. Som exempelvis trämöbler, de måste oljas in, för att må bra.

WeGot på nätet

WeGot hittar du på nätet, där de har hela sitt utbud. Dock har de även en 1200 kvm stor butik i Malmö, som går att åka till. När du beställer online, så tar leveransen mellan 1-4 dagar att nå dig, sedan är det bara för dig att möblera och inreda din uteplats.

30 Oct 2015