logo-image

Flygsam var en bra sökmotor för flygresor. Flygsam sökte och jämförde flygbiljetter från över 900 europeiska flygbolag! På Flygsam kunde vi garantera billigast pris. Online resebyråerna har oftast lägre priser på sökmotorerna än andra kanaler (tex nyhetsbrev och googlelänkar). På Flygsam hade vi ett urval av 25 stycken online resebyråer. Flysam är dessvärre nedlagt. Vi rekommenderar istället sökmotorerna Reseguiden, Flygresor.se eller Momondo. Där kan Ni hitta de mest förmånliga priserna för flygresor. Dessa sökmotorer jämför de flesta online resebyråer som finns i Sverige.

Stadsbudsservice – När du vill ha tid över till annat

Jag är en person som reser mycket och vill lägga min tid på det. Jag är dock mitt i en flytt, eller, jag ska flytta inom kort. Jag vill att det ska gå så smidigt och snabbt som möjligt, så att jag kan åka iväg på en resa direkt efter! Det gör att jag kommer att anlita en flyttfirma som hjälper mig med allt! Stadsbudsservice är en firma som kan göra detta. De kan komma och packa mina saker, bära ner dem, transportera dem och bära upp dem till mitt nya hem. Dessutom kan jag anlita dem att utföra flyttstädningen efteråt! Förvisso kan jag anlita dem till att bara göra vissa delar av detta och göra vissa saker själv. De har packningsråd på sin hemsida, liksom att man kan boka kartonger. Men nja, jag kommer nog låta dem göra allt!

Det ska vara enkelt att flytta

Bara man följer dessa punkter så kommer flytten gå snabbt, enkelt och smidigt:

  • Se till att man har planerat allt innan flyttfirman kommer
  • Ha sina nycklar till nya bostaden redo
  • Förbereda plats för flyttbilen så att den kommer intill
  • Bemöta flyttfirman med ett glatt leende och stressa inte

Såg att jag även kan få hjälp med att köra saker till tippen med Stadsbudsservice. Det är perfekt, har nämligen mängder av skräp som jag vill bli av med i samband med att jag flyttar. Då är det ju smidigt att de löser det åt mig.

19 Jun 2015