logo-image

Flygsam var en bra sökmotor för flygresor. Flygsam sökte och jämförde flygbiljetter från över 900 europeiska flygbolag! På Flygsam kunde vi garantera billigast pris. Online resebyråerna har oftast lägre priser på sökmotorerna än andra kanaler (tex nyhetsbrev och googlelänkar). På Flygsam hade vi ett urval av 25 stycken online resebyråer. Flysam är dessvärre nedlagt. Vi rekommenderar istället sökmotorerna Reseguiden, Flygresor.se eller Momondo. Där kan Ni hitta de mest förmånliga priserna för flygresor. Dessa sökmotorer jämför de flesta online resebyråer som finns i Sverige.

Ta flyget till Cervinia och Italien

Att ta flyget till Italien och skidorten Cervinia, är något jag rekommenderar om du gillar att åka skidor. Själv anser jag att det är en av de bästa skidorterna i Alperna. På detta ställe kan du få en varierande skidåkning och en trevlig vistelse, då orten är trevlig och det finns många bra restauranger. Det är även nära över till Schweiz och Zermatt. På Wikipedia kan du läsa mer om denna ort. Vill du ha ännu mer info om skidorten, så som snödjup, väder och läsa recensioner från andra som varit där, så rekommenderar jag att du besöker sidan Freeride.se.

Populärt med skidåkning

Vintertid, så är det två saker som egentligen är populärt att ta flyget till. Det är de som föredrar sol och bad, och det är de som föredrar en vecka i en skidbacke. Själv tillhör jag de sistnämnda. Vinterlov är en tidpunkt, då man ser hur populärt det är med skidåkning. Det är många familjer som passar på att åka på loven till olika orter, både i Sverige och Europa. Det gäller alltså att vara ute i god tid när det kommer till bokning. Det gäller både flyg och skidort, så att man säkert får tag på en resa. Ofta rekommenderar jag att man åker före eller efter lov, då är det större chans att man får en resa, till bättre pris dessutom. Är ju ofta så att priserna blir högre, på populära datum.

1 Dec 2015