logo-image

Flygsam var en bra sökmotor för flygresor. Flygsam sökte och jämförde flygbiljetter från över 900 europeiska flygbolag! På Flygsam kunde vi garantera billigast pris. Online resebyråerna har oftast lägre priser på sökmotorerna än andra kanaler (tex nyhetsbrev och googlelänkar). På Flygsam hade vi ett urval av 25 stycken online resebyråer. Flysam är dessvärre nedlagt. Vi rekommenderar istället sökmotorerna Reseguiden, Flygresor.se eller Momondo. Där kan Ni hitta de mest förmånliga priserna för flygresor. Dessa sökmotorer jämför de flesta online resebyråer som finns i Sverige.

Underbara Peru

När man talar om Sydamerika så är det många som kommer att tänka på Peru. Detta underbara land som innehar indianmarknader och givetvis de kända inkaruinerna Maccu Picchu. Dock har Peru mycket mer än så att att erbjuda. Varför inte ta och boka en paketresa till Peru och uppleva Amazonas med en artrikedom som är enorm eller testa att fiska pirayor. Se till att besöka den mäktiga Titicacsjön som ligger i söder. Denna sjö ruvar på uråldriga traditioner och legender om den allra första incan. Besök Machu Picchu eller den gamla inkahuvustaden Cusco. Peru går att besöka året om, men den allra bästa tiden är mellan juni-augusti. Mellan december och mars har Peru sin regnperiod, men det regnar oftast bara ett par timmar per dag.

Smarta paketresor

Om du är sugen på att uppleva något annorlunda så erbjuder Inca Tours paketresa till Peru och det finns flera olika att välja mellan. Vad sägs om någon av dessa:

  • Hola Peru
  • Gruppresa till Peru
  • Inkans fotspår

Om du vill uppleva mer än detta så har Inca Tours dessutom så att du kan beställa tilläggsresor så som dessa:

  • Inkaleden
  • Salkantay till Machu Picchu
  • Titicacasjön
  • Sagolika Amazonas
  • Mancora – sol och bad

Mytomspunna Peru

Du kan läsa mer om alla paketresor på www.inca.se, där du även kan lära dig mer om Peru och andra länder som Inca Tours erbjuder resor till. Du kan känna dig trygg att boka paketresa till Peru med Inca Tours då de är specialister på resor till Latinamerika ända sedan 1984. Utöver resor till Peru så har de resor till Brasilien, Kuba, Argentina, Bolivia och mycket mer. Besök deras sida och boka din paketresa redan idag. Du kommer att ha ditt livs äventyr genom denna resa och du lär inte ångra dig.

4 Mar 2015